2011. augusztus 2., kedd

Szörnyek élmezőnyében

Az elmúlt napokban magyarok számos kimagasló eredményétől volt hangos a világsajtó, gondoljunk csak az öttusázók EB–aranyérmeire, az úszók és vizilabdázók VB–érmeire és helyezéseire. Ebben a dömpingben szinte elsikkadt egy másik magyar, a hülyeséget már élsportolói szinten űző teljesítmény világszintű elismerése: Geronazzo Máriát beválasztották a világ 12 legelfuseráltabb plasztikázott „hölgye” közé. (A teljes mezőny itt szemrevételezhető.) Sokakban feltevődhet a kérdés: ki ő? Hát, leginkább a pornó világából ismert (na, most lebuktam...), ajkait természetellenesen nagyra operáltatta. Aki még nem látta, az most előbb a még sérülékeny lelkivilágú kiskorúakat távolítsa el a közelből, majd kapaszkodjon meg, mert kemény sokkhatás fogja érni.
                              Eredetiben, már plasztikázva, és - fent - manapság
                                                                (fotók: odde.com)

Mária tuljadonképpen elit mezőnyben van, hiszen például Christina Aguilera és Victoria Beckham énekesnők elfuserált hónalja, továbbá Vivica Fox színésznő megnagyobbított, ugyanakkor behorpadt mellei közé verekedte be magát.
                                                 Victoria Beckham

Ronda ajkak tekintetében pedig Paris Hiltonnal vannak holtversenyben, de a magyar virtus mégis csak azt mondatja velem, hogy a mienk azért rondább. Aki végignézi az élmezőnyt, az láthat még férfiból nővé operált – és így mindkét nem csúfjává lett – nem is tudom, mondjuk talán úgy, hogy személyt...

... illetve olyan nőt is, aki ha nem szólal meg, jó eséllyel hihetjük egy műanyag barbinak.


Mária a világ rondaságainak elitjébe jutása kapcsán nyilatkozta, hogy ő a saját maga „alkotása”, külsőjével elégedett, az tükrözi lelki világát. Szeptemberben nyitja meg „szerelmi iskoláját”, ahol párkapcsolati tanácsokat fog osztogatni.
No, azt hiszem itt egy csipetnyi rész–magyarázat az összetett kérdésre, hogy miért is fogy a magyar. Kétségtelen, tantervét alapozhatja bőséges tapasztalataira, ám aki ránéz, annak szerintem bármi eszébe fog jutni, csak az nem, hogy... gyakorlati lépéseket tegyen a magyarság fogyása ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése