2019. december 2., hétfő

Elfekvő sztárkészlet

Aki nem ismerné, van az a vicc, miszerint korán reggel állnak az állatok a kocsma előtt, várják a nyitást. Mármint az eredi állatok az erdei kocsma előtt. Hosszú a sor, a nyuszika meg nyomakodik előre. Már majdnem az ajtónál van, amikor az ott türelmetlenkedő oroszlán tarkón ragadja és visszahajítja a sor végére. Mire a nyuszika: oké, akkor ma nem nyitok ki.
Ez jutott eszembe, amikor olvastam a hírt, miszerint egy alkalommal a Fiesta nevű együttes frontembere, Csordás Tibi csak úgy jutott be saját fellépésének helyszínére, ha megváltotta a belépőjegyet. A biztonsági emberek ugyanis nem hitték el neki, hogy ő a sztárvendég, így, ha nem akarta lekésni a saját programját, a pénztárhoz kellett fáradnia. Ilyen az, ha az ember túlértékeli az ismertségét. 
Ami pedig mindezeket összefogja: olvasom egy ismerősöm közösségi oldalon közzétett felhívását (gondolom, ő lehet a "kontakt-személy"), hogyasszonygyja értesítse az, akinek tudomása van bizonyos megadott dátumokon rendezvényekről, mert lenne azokra egy jelentkező "sztárvendég". 
Hmmm, sztárvendég keres magának rendezvényt. Biztos nagy sztár lehet. Aztán nehogy ne ismerjék fel, s hátrapenderítsék a sor végére.
                                              (Illusztráció: depositphotos.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése