2011. július 3., vasárnap

Rajtatok a sor!

A nagy barátkozási felhívásra érkezett egy levél az ott megadott e-mail címemre, melynek küldője azt kéri, írjam már meg, és tegyem közzé, hogyan lehet a bejegyzéseimhez hozzászólni. Hát, íme:
1. -a hozzászólás megírása (vagy bemásolása) a "Megjegyzés küldése" (felső) szöveg alatti mezőbe;
2. -a "megjegyzés írása mint" szövegnél az előreugró ablak adta lehetőségek közül megjelölni az érvényest - ha ilyen nincs, akkor a legalsó "névtelen"-t (a szöveget azért alá lehet írni :-)
3. -lehetséges, hogy kér egy úgynevezett biztonsági kód-beírást, ami ugye csak ujjgyakorlat
4. -küldés: "megjegyzés küldése" (alsó).
Ennyi - és a hozzászólás nyomban meg is jelenik.
Azért pontosítom, hogy ez a legkönnyebb hozzászólási mód, nem iktattam be (egyelőre) sorompókat, ellenben a nem odavaló hozzászólások eltávolítása legalább ilyen könnyű számomra. De mit tartok én "nem odavaló"-nak? Csupán csak azt, ami az általános szabályok szerint "nem tűri a nyomdafestéket". Tehát lehet nyugodtan kritizálni is például, de csak az illemszabályok határain belül. Azt hiszem, ez nem nagy kérés.
A fennebb említett bejegyzésben felajánlottak továbbra is érvényesek. Örömmel tapasztaltam, hogy annak közzététele óta gyarapodott a rendszeres olvasók táborába bejelentkezettek száma - kár, hogy fotók nélkül :-(
Ugyanakkor bővült azon országok listája is, ahonnan olvasók kattintottak rám - ezeket folyamtosan beírtam a már többször emlegetett bejegyzésbe, hogy ők is tudják: rájuk is számítanék az összespanolásban! Hát, csak rajta!

2 megjegyzés:

  1. Nahhh, végre, sikerült...:))))
    Remélem, mások is kedvet kapnak.

    VálaszTörlés
  2. VÁLASZ

    terez anyunak:
    -örülök, hogy megjöttél - az "ajtó" mindenki előtt nyitva áll :-)

    VálaszTörlés