2011. július 11., hétfő

Elmebajnokság kánikula idején

Egyre dőlnek meg a napokban a kánikula–rekordok.
Hőguta kerülgeti az embert.
Furcsa dolgok történnek.
Spanyolország Navarra tartományának fővárosában, Pamplonában most tartják a 800 évre visszatekintő bikafuttatást. Én inkább őrült emberek futtatásának nevezném, hiszen a város szűk utcáira reggelente tucatnyi bikát terelnek ki, melyek 825 méteren keresztül rohannak – mit tehetnének egyebet?
                                                                                 (fotó: sit-e.hu)

A világ minden tájáról odesereglő elmebetegek meg elébük ugrálnak, és rohannak előttük, mert az milyen jó buli. Tényleg, idén már a fesztivál félidejében 50 sérült van, többen műtétre szorultak, köztük egy ausztrál, egy francia, egy amerikai. A bikákat meg esténként bikaviadalokon kinyírják, onnan nincs elrohanás.
A hőmérő higanyszála meg csak kúszik, egyre feljebb...
Kutyáknak rendeztek esküvőt Peruban.
                                                                                     (fotó: haziallat.hu)

A menyasszonyi és vőlegényi hacukába bujtatott szerencsétlen négylábúak házassági levelet is kaptak, amit hitelesítésként alámancsoltattak velük. A szervező szerint az „összeadott” kutyapárok ezentúl még inkább részei gazdáik családjainak – értelmi színvonalukat is közelítve egymáshoz, teszem hozzá én.
Egyre melegebb van.
Moszkvában futóversenyt rendeztek nőknek de – orosz humor – csak legalább 9 centis magas sarkú cipőben lehetett rajthoz állni.
                                                                                         (fotó: origo.hu)

Az 50 méteres távon volt, aki orrával tompította a betonra csapódás lendületét. De megérte megpróbálni, a győztes 100 ezer rubelt (kb. 10.400 lejt) érő utalványt költhet cipőkre, ruhákra.
Már szinte elviselhetetlen a hőség.
Elmeroggyantó kánikulában furcsa dolgokra vetemednek emberek.

1 megjegyzés:

  1. "Már szinte elviselhetetlen a hőség.
    Elmeroggyantó kánikulában furcsa dolgokra vetemednek emberek."

    Így van.:)))) Magamon is észlelek hasonló tendenciát.
    Én például egy renitenskedő kommentet próbálok mindenre elszántan posztolni az útjavításos bejegyzésed alá. Ez már majdnem olyan beteges, mint a fent említettek. Reménytelen próbálkozásnak tűnik, s ha nem te moderálod ki, akkor megmagyarázhatatlan parajelenség. Még nem adom fel, hiszem, hogy az ERŐ velem van :)))

    VálaszTörlés